miércoles, 12 de marzo de 2008

Passeig per la Blogosfera

Aquesta segona tasca ha segut un poc més llarga i costosa que la primera que vam realitzar.
Per realitzar aquesta tasca he cercat en Internet blogs amb els tres buscadors que ens vas facilitar, vaig buscar introduint paraules clau com educació infantil i ordinadors, les TICs en educació infantil...etc. de tots els blogs que he trobat els que més interessants m’han paregut són els següents.

- La Gacetilla
- El Rincón del Ordenador
- Educación Preescolar
- Encuentros hacia la Integración Educativa de las TIC
- Blog de recursos TIC en Educación
- Aprender a navegar sin naufragar. Escuela 2.0
- Todo para Aprender
- Antoniamateo's WebBlog
- Anaredondon's Weblog
- TeleCRA
- El blog de Maria
- M.TeresaMartinezAlvarez's Weblog


D’aquests blogs, els que més m’han agradat han segut els següents:


Blog de recursos TIC en Educación, és el blog d'una mestra on parla de com podem dur a l'aula d'una forma fàcil i sobretot motivadora, les noves tecnologies. Parla de com podem traure-li molt més partit a l'ordinador en les aules d'infantil.
Antoniamateo's WebBlog, no és un blog on només es parle de l'introducció de l'ordinador en l'aula ja que aquest blog fa molt poc que ha segut obert i conta les coses que fa a la seua aula, entre elles l'utilització de l'ordinador.

Anaredondo's Weblog, aquest és un blog d'una mestra que escriu sobre les seues experiències a l'aula i l'incorporació de l'ordinador en les seues tasques.És molt interesant perquè té una gran varietat d'enllaços a altres blogs i pàgines webs tant d'altres mestres com les mestres que hi ha a la seua escola i l'experiència que porten a terme amb l'ordinador.

El Rincón del Ordenador, és el blog d'una mestra on explica quines són les utilitats que té l'ús de les TICs a l'aula d'infantil i quina és la formació i que deu tindre el professorat que utilitza aquestes tecnologies, ja que deu tenir un mínim de coneixements, doncs en aquest blog ens parla de totes aquestes coses. Encara que, en aquest blog no parla només de l'utilització de les noves tecnologies a l'aula és en l'etapa d'infantil on més es centra.

M.TeresaMartinezAlvarez's Weblog, aquesta mestra d'infantil escriu sobre l'ús pedagògic que pot tindre l'ordinador, és a dir, com podem utilitzar-lo a l'aula i amb els xiqutes sempre fent-hi un ús correcte.

No hay comentarios: